Ett år senare



Kattegatts enväldiga drottning förtjänar defenitivt sin plats i rampljuset en stund. Hon har i år välkomnat nya själar, hållt sig borta från gäva skär och -hör och häpna- fått ett nytt ASS! Hon trotsar trenderna och gör ett implantat av större storlek i sina aktra delar. Journalisterna flockades kring den exklusiva kliniken i Bremen. Tidningspressarna går varma och skvallret florerar, eskalerar. Vi har kunnat läsa om Hennes bravader och även fått dementera befängda rykten som att Drottning D skulle haft ihop det med både Saga och en yngre herr Jolle -skrattretande!


Danicas konkurrerande drottningars
avundsjuka tycks aldrig avta, snarare tvärtom. I sin storhet har hon inte bara på havet en skara missunnsamma dramaqueens vars enda mål är att förgöra Henne, göra fällvåg och kapten krokben, slänga Nicke-bananskal under köl..

Skogens drottning




Skyns drottning




Det är inte många månader kvar till 2009:s 
Åretsomgått-gala och redan nu kan vi ge ett smakprov på några nomineringar!

Årets mysterium: Fallet med de försvunna trasorna. Bland de populäraste teorierna (det finna många kreativa Teorier som tex att ett nytt uppblåsbart trasmonster ska ersätta den gamla, gissna uppblåsta Nicke, sommaren 2010) har vi kunnat höra allt från att det förbereds inför en Noaks Arksituation på uppdrag av Kritti -det rör sig då alltså inte om någon stöld utan en säkerhetsåtgärd- till att chaufförerna helt enkelt misstagit trasorna för mat då de hungriga glufsar i sig allt i sin väg, ingen har undgått bitmärkena i LKWtrappan.


Fortsättning följer..