catfight mellan tilda och golvskurningsmaskinen

igår vid tjugotvåtiden inträffade en incident, i diskvrårna bakom rabits revir, då tilda skulle fylla på medel i monstermaskinen, vilka hårda ord som utbytts är fortfarande oklart men det hela slutade med en gigantisk bula under det blonda. tilda har setts ta stora omvägar förbi maskinen och de båda lär inte bli sams på ett bra tag. när hon, en stund senare i butiken med lisa och emma, hängde med i ett skämt på en gång började emma spåna på teorin att slaget i tildas huvud kan ha gjort henne smart!!emma misstänker att tilda fick ett slag som liten som nu återställdes. det kvarstår att se hur det hela utvecklas, men rapport om tappade blonda hårstrån här och var kan tyda på en konvertering.

snacket i befälsmässen är inte helt oväntat emma och tildas show utanför fönstret.


en viss matros har sällan skådats med ett sådant lyckligt leende som efter ett mässmammabesök på bryggan i natt.

tilda är tillbaka på toastäd och verkar njuta av varje sekund, hon har hörts säga kommentarer som "varje städrunda är som ett förspel" och söker nu meddlemskap i dassgangstercrew!

tilda och emmas friskhälsoplan:
*träna varje dag 
*gå ut och ta luft varje rast (både lagliga och olagliga)
*endast morgon och middagskaffe
*NO SMOKING (bara några ytterst få nödvändiga för bliblis del)
om feelgoodtanten kunde se oss nu!!!

det var onsdagens rapport! blondie 2s återkomst på fredag är efterlängtad!!
och just det!! sofia har köpt en tamagothi som jag just nu fick hjärnsläpp och glömde namnet på, ( kanske för att jag önskade att hon skulle döpa den till tilda och ha den austarlien när hon saknar mig...)

Idol...

Idol...

Saknar bearnaisesås med biff, strips och cocktailtomater just nu

Min dygnsrytm är helt fucked up! Gick och la mig 22, vaknade två och var pigg, somnade om ändå, och vaknade lite efter 05.00 nu - JÄTTEPIGG!
ÅHHH vid den här tiden för nåt dygn sen satt vi i LKW:n och avnjöt en delikat, oerhört fettig måltid....MMmm.... bra för förbränningen oh yes.


Vad hände annars det senaste.. Massor ;D Jag shoppade för nästan 35% rabatt, gött var det! Och julgrans-Maccan köpte nästan en mascara.
Jag och Evelina var och tränade och blev mot våran vilja med i en pilatessekt.
Emma kom ombord och det gick genast utför för henne då hon gjorde om en banan till en telefon. I telefonen pratade hon t.o.m med en motorman när han var på festival, svartmålad och iklädd turban på Mallis.

Hoppas alla girlsen (boysen, styrmännen, rabit m.fl för den delen också) har det bra på båten, och att ni överlever till fredag utan mig. Mohahaha.

Snart börjar Lollo jobba, tänker på dig där du kämpar med sugningen ;)

Puss på er alla från Anna


P.S

Glöm inte blogga idag!

Kan ni inte fråga Roger om han vill vara dagens gäst någon dag?

hemligt besök

i följande inlägg är vi tvugna att utelämna viss information på grund av säkerhetsskäl. vi har fått stränga order så vissa platser och personer är cencurerade.
vi kom precis från danicas högsta höns, det är alltid lika spännande och utvecklande. en vacker dag drömmer vi om att själva få strya över undersåtar och sitta i tronen.
"en kulen natt natt natt, min båt jag styrde" och andra vackra visor bjöds det på denna nattliga allsångsstund vid panelbordet.

när vi skulle hämta proviant dök en sträng restaurangchef upp så vi fick med svansen mellan benen springa tomhänta därifrån. vi som var så kokosbollssugna. men när katten är borta dansar flunkarna i byssan. vi har hört de allra värsta historierna från danicas vilda år idag av maskinarn carlos. när danica var ett blott en liten bäbisbåt. (bland annat att personalen festade i danmark på nätterna, båten stängdes klockan ett och de som ville fick gå av vilket innebär hela personalstyrkan, och när båten öppnade klockan sex på morgonen stod de alla och väntade på att gå på, fulla som städbaljor) det får vår sommar att verka minst sagt oskyldig. åå nu kommer sommarminnena smygandes. vi minns CPstädsupports blomstrande tider och hyttbus, mässfester och försvunna sätdvagnar, solning och andra äventyr.

lisa, lisa. här kan du njuta av samskiga danicanyheter när du är fast i nora. vi saknar dig.


Ny fräsch design på muggarna i mässen

Men vi tycker bättre om de gamla, de var liksom med från början, början på våran tid på båten.

Tobias och Tilda diskuterar varför de är så tysta inne i dagrummet när de spelar poker. Debatten är lång och livlig.

Ett väldigt speciellt ämne för dagen är hur det gick för Tilda när hon skulle av båten igårkväll på liggelördagen. Värt att berätta är att hon efter att snubblat ner på däck 3 i sina vita stövlar inte hittade utgången. Så hon begav sig upp igen till mässen för hjälp av de kvarvarande matroserna.
Citat från Tobias: "Inga kommentarer". Många har svårt att prata om det.
Men om vi återgår till historien så slutade det hela lyckligt. Tilda hittade med lite hjälp till dörren. MEN hon hade blviit fångad på film.......... duduuduudddduuudduduuuu.

En annan incident i dagarna inträffade under våran populära Party Friday. (Även kallad "Alla spyors dag")
Pär alias "Snurris", Tilda och det övriga gänget satt i dagrummet och kollade på idol. Med oss satt även, hör och häpna, Mattias "Barbados" Holmgren. Pär mumsar och grumsar i sig kvällens nattamat 321,2G hamburgare. Mattias sitter spänt och tittar koncentrerat in i tv-rutan. Annelie går ut för att hämta mat, hon följs ut av några till som droppar av. Kvar sitter Pär och glufsar fortfarande och kläcker ur sig "Öhh vilka va de som spela´ikväll egentligen, öhh??"
Senare på kvällen var Anna och Tilda på dansgolvet, dock inte som festande passagerare, utan glasplockare. Så vi stod och sopade i takt till musiken!! Yeaahh, snackade om att vi shejkade loss där och gnuggade rumpor med alla fullisar i takt till schlagerhits!

Iad var det kött o pötäter till middag.

Oj höll på att glömma att berätta! Lill Fredrik is back in buisness! Vi gav oss ner till honom beväpnader med dammvippa och Tildas eviga vapen - sprutflaskan!
Maskinnissarna och befälen kollade konstigt på oss.



Dagens gäst är MaCCan:

Hej här sitter jag och jag ska skriva men jag vet inte vad jag ska skriva Tilda och Anna vill att jag ska skriva om vad jag har tänkt idag, men det är nog ingen bra idè då blir jag inspärrad och det är nog inte bra.

Men jag kan ju berätta om Tilda om när hon var liten och dansade folkdans i folkdräkt (hon blev dock tvingad av mamma) men det hör inte hit tyckte bara det va kul att berätta för att hennes reaktion är obatalbar.

Mycket mer har jag inte att berätta för mina tankar får jag ta någon annan dag tror jag.
Hoppas alla tar del av detta lilla stycke och att jag får skriva här snart igen.
Tack o hej leverpastej 


dinmamma

viktigt vitkigt!! kanske får vi taccobuffé nu när vi är på fel vakt??
anna är sjösjuk ryktas det

städis

städis

till havs

och nu är blondie ute på det stora blå på nya äventyr.. på.. dadadadaaaam... (kan knappt skriva det..) den.... ANDRA VAKTEN!!!!
vem vet vilken människa hon förvandlats till när helgen är över??

onsdag

kan inte slita oss från båten. ska jobba på lediga veckan.
rabbiten är överskattad säger sara. fast anna tänker på rabit.

nu är nog flickorna ute o partar på krogen, o jag sitter här..men får ta igen allt nån annan helg! lova att uppdatera ofta under helgen om d händer nåt på dramanica :P  Love you girls / Lisa