Syndernas synd

Värre än det förbjudna äpplet: Det förbjudna bordet! Vilka råkar sätta sig vid det fruktade matrosbordet om inte de stackars nya sommarfåglarna (foglarna) som var här på säkerhetsrunda igår! OM BLICKAR KUNDE DÖDA!
När de förskräckta små liven smyger in till rökrummet får de uppleva båtsnacket av värsta sort. Samtalet avslutas med "När kaptenen kan gå upp på en nystädad brygga med en påse kex och öppna den så det flyger smulor åt alla håll, ta ett kex och gå därifrån, då är allt som det ska."



Förslaget om självstädande toaletter ratades snabbt efter Emmas historia om hur hon blev inlåst i en sådan i Slottskogen. Intryckt mot dörren stod hon medan medel och vatten sprutade åt alla håll, kan ni inte se en rosig liten Emma skutta ut från toaletten, framför er? Skulle härmed vilja överlämna charmighetspriset nummer ETT till denna förtjusande dam. Motivering nummer två: Emma gick och städade toaletter på vårt fartyg och sjöng högt för sig själv när hon upptäcker två fötter i ett bås och ett tillhörande fniss.. Nummer tre: Emmas version av meddelandet till gästerna som spelas upp i hamnuppehållet på tyska, i äkta tysk militäranda!
Vi håller alla tummarna för dig på lördag i Göteborgsvarvet!


Linda Busing svek mig på 200 för sitt förstemannaliv, sorgen är djup.



Dagens filosofering: "Ååh tänk när man får barn och kan köpa barnkläder!" "Mina barn ska ha små miniatyrstenakläder, smurfblå kjolar och Stenatshirts! Inga dockhus inte, bara båtar att leka med!"




PS. Dagens HEEETINGpris vet jag vem jag vill ge men det är en hemlis!

Salong 1059

Kunderna flockas och står otåligt i kö, i väntan på att bli friserade av mästaren med saxen.
Emmas svans är numera ett minne blott. ( kommentar: "Jag är inte en sån som fäster mig vid saker som hår och sånt..) Modevågen drar fram i kulingfart. Kanske kan vi återvinna allt hår som efter det här passet kommer att ha fallit, med tanke på dagens miljödebatt. Någon hårig konst i det nya dagrummet -som planeras med playstation och allt- kanske?

En del klagosånger har hörts från Lindas sida då hennes 200däckskompanjon, frisören och skribenten för tillfället, tvingar henne springa i trapporna på väg upp och ner från chaufförshytterna, varje gång! Hon försöker ta varje tillfälle att smita till sin älskade hiss.

Marita blev just nyförälskad! I en hund. Jag har efter rätt många pass (i alla fall tre på ett år eller nåt..)  på er onda vakt ännu inte gjort något hyttbus hos dig Marita, fastän så många gror i bakhuvudet. Du lever farligt! Hehe..

Den stora gruppen musiker antas vara här för att öva på "Vi har hål i vårat skrov" ( Emma och Tildas dunderhit från 2006 )

Ps. Älsklingsflum, Greasebruttan, den varma chokladen smakar vatten utan dig. Hur ska det gå när blott en och en halv dag känns outhärdligt lång?


en hyllning.

tomrummet är större än någonsin. du brukar alltid vara vid vår sida, i vått och torrt, torka tårar och dela skratt. vi älskar väckelsen av retlust du frambringar inom oss. vi kom på oss själva med att prata om dig för tredje gången idag. vi pratade om din humor och ditt härliga sätt, som glädjer den mest utslitna själ. om alla de egenskaper som gör dig till vår förebild. tänk att du stått ut med oss i snart ett år. vågar inte tänka på hur det gått för oss vilsna moppare utan dig. hur ska vi fira den efterlängtade ettårsdagen?

då havet stormar som mest
gör du vardagen till fest
ditt söta skratt
är som en sjömansskatt
tänk om man kunde ha dig i en bur
då skulle man aldrig vara sur
vår beundran för dig
känner du kanske oftast ej
vill vill dock att du ska förstå
hur mycket du betyder för oss två

av anna och tilda. även kallade glufsglufs och blibli.