Idoltider


Det är inte bara i TV-rutan de syns. Men att vara sångfågel kostar ett och annat pinsamt ögonblick. Tex när högsta tonen är nådd och en högröd arbetskollega gestikulerar att det befinner sig passagerare kvar och lurar i ett bås.
Eller när intendentens kontorsdörr plötsligt öppnas i ett hamnuppehåll när städerskor och infomän tar operastämmor:
"Jag tror ni valt fel yrke.. men jag har kontakter på Storan"...


Ett noll till Jag-älskar-hålor-laget.
Bonnatösen som numera går under smeknamnet "Sopsäcken" har egna namn på ostbågar. "Pillirumpen" och hon är förvånad över att STORstadsmänniskorna inte hört det (!?)

Slutet är nära..

..av passet.

A som är Adam. A som är Anna.
T som är tomt..


En Noordlig busvind svepte förbi en kväll. I kylskåp förvarar man.. skor, parfymer, fotfilar och kläder?


Pokermästarinnorna lever farligt när strömmingar små blev utklassade.


Hur svarar man när chefen ringer? Ramona höll kurs i det men det blir förmodligen ingen mer föreläsning.


Tack Shen Nung som i Kina första gången ångade magikens dryck för många hundra årsedan.

MATA EJ DJUR I BUR

"Såhär lät de tvångsomhändertagna tonåringarna jag jobbade med" suckade en förtvivlad toakombian om fnisspatrullen vid hotellbordet. Den kommentaren är mer än tillräcklig för att resumera dessa dagar.

1:emännen får nya uppgifter när deras ansvarsområde utökas, då vi vid månadsskiftet går över till endast en hotellchef. Viktigast av dessa uppgifter är: Sockerransonering. (Ett försök att dämpa skratthysterin.)



GÖMSTÄLLE AVSLÖJAT

Det var genialiskt. Vårt tjyvanäste, vår värdefulla samling, vår "Trasornas borg". Ett minne blott. Snopna blev vi ifråntagna alla våra gömmor från bajstanken!


Det dröjer ett tag till innan Dan-Stenhotpants och blusar knutna ovanför naveln samt rullskridskor blir obligatoriskt för hotellpersonalen. Glöm inte att det är ett brott att strida mot uniformspolicyn.

Första liggelördagen!

image114